A mi történetünk…

Egy fotós és egy videós, akik az álló- és a mozgóképek szerelmesei, emellett régóta jó barátok. Sok közös munka után úgy döntöttünk, egy csapatként dolgozunk tovább. Ennek lassan 15 éve. Azóta sok-sok esküvő van mögöttünk, ahol próbáltuk szívvel-lélekkel, maximális tudásunk szerint megörökíteni a legszebb pillanatokat, örök emléket teremtve az ifjú párjainknak. Mindeközben folyamatosan fejlesztettük tudásunkat és felszerelésünket, hogy a múló, de gyönyörű pillanatokat a lehető legjobb minőségben tudjunk biztosítani az utókornak.

A Ti történetetek…

A nagy napotok előtt állva alig várjátok, hogy egy család lehessetek, hiszen nagyon boldogok vagytok és szeretitek egymást. Ezt szeretnétek megosztani a világgal, megörökíteni magatoknak esküvőtök legszebb pillanatait és ehhez egy jó csapatot kerestek, akik ebben parterek lesznek, és örök emléket teremtenek fotók és videó formájában nektek, rólatok.

Közös történetünk…

Reméljük az oldalunkra látogatva meg is találtatok a nagy napotokra a legmegfelelőbb csapatot, akik egy pillanatra sem veszítik szem elől az életetek egyik legmeghatározóbb napjának gyönyörű pillanatait, amit később a könyv lapjairól, vagy a TV képernyőjéről Ti is visszanézhettek és újra meg újra átélhetitek ezt a boldog napot.

Hitvallásunk

”A legjobb fotók az évek múltával is megőrzik hatásukat, függetlenül attól, hányszor néztük már meg őket.”

“Szeretnék nagy és nemes dolgokat véghezvinni, de a fő kötelességem az, hogy a kisebb dolgokat is úgy végezzem el, mintha nagyok és nemesek lennének.”