40 hozzászólások
 1. Niki és Misi
  Niki és Misi says:

  Kedves Csabi és Zsolti!

  Hát nem is tudom mit írjak. 🙂 Úgyis tudjátok, hogy TI vagytok a legjobbak, nálatok jobb csapatot nem is választhattunk volna!
  Nagyon elégedettek vagyunk a képekkel, videóval, a kisfilm pedig mindenki kedvence.

 2. Bea & Szabi
  Bea & Szabi says:

  Kedves Csabi és Zsolti!

  Igazából, ameddig a kezünkben nem tartottunk a képeket és meg nem néztük a videót, kicsit aggódtunk, hogy nem sikerült elég anyagot gyűjteni az állványozás és Joli kisasszony képei miatt, de most már tudjuk, hogy Ti bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között tökéletes munkát végeztek! A képek fantasztikusak lettek, a videó egyszerűen csodás! A “kisvideót” minden nap megnézzük!:)) Nagyon szépen köszönjük, hogy velünk voltatok a Nagy napunkon! További sok-sok sikeres évet kívánunk Nektek! Minden házasulandó párnak csak titeket fogunk ajánlani!

 3. Évi és Sanyi
  Évi és Sanyi says:

  Kedves Zsolt!

  Nagyon szépen köszönjük, hogy a legszebb napunkat ilyen csodálatos képekkel örökítetted meg. A képek magukért beszélnek, egyszerűen tökéletesek.
  Minden esküvőre készülő párnak csak Téged ajánlunk.:-)

 4. Nóra
  Nóra says:

  Kedves Zsolt és Csaba!

  Köszönjük a munkátokat! A képek nagyon tetszenek, a beállítások ötletesek, kreatívak. A kisfilmet minden nap megnézzük!:)

 5. Némethné Orosz Beáta
  Némethné Orosz Beáta says:

  Kedves Zsolt!

  Nagyon szépen köszönünk mindent! A képek fantasztikusak lettek, mindenki odáig van tőlük! Nagyon jó munkát végeztél, mindenkinek csak ajánlani tudunk!

 6. Kovácsné Antal Ildikó
  Kovácsné Antal Ildikó says:

  Kedves Csabi és Zsolti!

  Nekünk van a legszebben megörökítve az esküvőnk és ezt nektek köszönhetjük. Csodálatos munkát végeztetek! Nagyon hálásak vagyunk és szeretettel gondolunk rátok!!!

  Sok puszi: Ildi és Ádám

 7. Kovácsné Antal Ildikó
  Kovácsné Antal Ildikó says:

  Kedves Csabi és Zsolti!

  Nekünk van a legszebben megörökítve az esküvőnk és ezt nektek köszönhetjük. Csodálatos munkát végeztetek! Nagyon hálásak vagyunk és szeretettel gondolunk rátok!!!

 8. Bónáné Molnár Mónika
  Bónáné Molnár Mónika says:

  Kedves Zsolti és Csabi!

  Nem találom a szavakat, mit is mondhatnánk Nektek!
  Mind a képek, mind pedig a videó csodálatos lett, nagyon köszönjük a kitartó munkátokat!
  Zsolti, Neked pedig külön szeretném megköszönni, hogy a készülődés éve alatt annyi mindenben segítettél és bizalommal fordulhattam Hozzád, bármilyen kérdésemmel! Nagyon sokat segítettél, amiért hálával tartozunk!
  Köszönjük szépen mindkettőtöknek, hogy velünk voltatok a NAGY NAPON!

  Sok puszi: Móni és Szilárd Tiszaörsről

 9. Bónáné Molnár Mónika
  Bónáné Molnár Mónika says:

  Kedves Zsolti és Csabi!

  Nem találom a szavakat,mit is mondhatnánk Nektek!
  Mind a képek,mind pedig a videó csodálatos lett,nagyon köszönjük a kitartó munkátokat!
  Zsolti,Neked pedig külön szeretném megköszönni,hogy a készülődés éve alatt annyi mindenben segítettél és bizalommal fordulhattam Hozzád,bármilyen kérdésemmel!Nagyon sokat segítettél,amiért hálával tartozunk!
  Köszönjük szépen mindkettőtöknek,hogy velünk voltatok a NAGY NAPON!

 10. Barossné Koós Andrea
  Barossné Koós Andrea says:

  Kedves Zsolt és Csabi!
  Örülünk, hogy megtaláltunk titeket, mert egy fantasztikusan jó anyag készült a nagy napunkról. Ezúton is szeretnénk megköszönni az esküvőnk napján nyújtott munkátokat!
  A videó és a képek is gyönyörűek, és egy örök emlék marad számunkra!

  Üdv,
  Andi és Levi – Budapest

 11. Barossné Koós Andrea
  Barossné Koós Andrea says:

  Kedves Zsolt és Csabi!

  Örülünk, hogy megtaláltunk titeket, mert egy fantasztikusan jó anyag készült a nagy napunkról. Ezúton is szeretnénk megköszönni az esküvőnk napján nyújtott munkátokat!
  A videó és a képek is gyönyörűek, és egy örök emlék marad számunkra!

 12. Anita és Norbert
  Anita és Norbert says:

  Kedves Zsolti!

  A mi nagy napunk április 8.-a volt. Köszönjük a gyönyörű fényképeket, nagyon boldogok voltunk amikor végignéztük őket. Újra átéltük a szép pillanatokat és bármikor átélhetjük ha a képeidet nézzük. Örök emlék marad! Köszönjük!

 13. Gigi és Balázs
  Gigi és Balázs says:

  Kedves Zsolt!

  Nagy izgalommal, és izgatottsággal várja egy jegyes pár az ő nagy napját, egyszerűen csak szeretnék, hogy minden tökéletes legyen!
  Tudod, abban a pillanatban amikor megismertünk Téged minden félelmünk szertefoszlott, tudtuk hogy jó kezekben leszünk, hogy egy olyan páratlan fotóst választottunk, aki ki tudja hozni belőlünk a maximumot, akit olyan mintha mindíg is ismertünk volna… így már legalább zavarban nem voltunk!
  A képek csodaszépek, önmagukért beszélnek.. Ezt neked köszönhetjük. Amikor már öregek és ráncosak leszünk ezek a képek mindíg vissza fogják adni.. az örök szép fiatalságunkat és az esküvőnk minden szép, pillanatát, a vidámság hangulatát. 🙂

 14. Marcsi és Zoli
  Marcsi és Zoli says:

  Kedves Kollégák, és Barátok!

  Nincs szó, mi kifejezné elégedettségünket, mely elmondaná csodálatunkat! Ezért egyszerűen csak annyit mondunk: Köszönjük áldozatos munkátokat! Ezek a képek, és ez a videó anyag örökké emlékeztetni fog minket az egyetlen BAZI NAGY BIO LAGZIRA!
  Kísérjen benneteket a boldogság és a szeretet amíg csak éltek!

 15. Edit & Csabi
  Edit & Csabi says:

  Kedves Csabi és Zsolti!

  Szeretnénk megköszönni a lelkes, kitartó és fáradtságos munkátokat, mellyel felejthetetlenné tettétek a Mi “NAGY NAPUNK”-at. Mind a fotók, mind a video hibátlanul sikerültek!
  Még egyszer köszönjük, és további jó munkát kívánunk! Nektek!

 16. Edit & Csabi
  Edit & Csabi says:

  Kedves Csabi és Zsolti!

  Szeretnénk megköszönni a lelkes, kitartó és fáradtságos munkátokat, mellyel felejthetetlenné tettétek a Mi ,,NAGY NAPUNK”-at. Mind a fotók, mind a videó hibátlanul sikerültek!
  Még egyszer köszönjük, és további jó munkát kívánunk! Nektek!

 17. Zsanett és Ottó
  Zsanett és Ottó says:

  Kedves Csabi és Zsolti!

  Először is szeretném megköszönni, hogy ti örökítettétek meg a MI bizonyos Nagy Napunkat is. A videó és a képek vissza idézik azt a bizonyos napot (a tikkasztó hőséget, és a hirtelen záport is) amin órákig eltudunk beszélgetni, nevetgélni. A családtagok és a barátok is teljesen meg vannak elégedve csak pozítív visszhangot kapunk.
  Először sokat gondolkodtunk a fotós és videós kilétéről, de úgy gondoljuk hogy a lehető legjobbat választottuk (köszönjük Annának).
  A munkátok egyszerűen profi még egyszer köszönjük szépen és további sok sikert kívánunk!

 18. Andi és Krisztián
  Andi és Krisztián says:

  Kedves Zsolti és Csabi!

  Köszönjük, hogy végigkísértétek és megörökítettétek a mi NAGY NAPUNK minden fontos mozzanatát! Gyönyörű és egyben profi képeket és videó anyagot készítettetek!
  Biztosak vagyunk abban, hogy pár év múlva is, amikor levesszük a polcról a fotóalbumot vagy újra megnézzük a videót, minden kedves élményünk újra eszünkbe fog jutni!
  Mi sem igazolja jobban e profi munkát, mint az, amit visszajelzésként kaptunk eddig a családtól, barátainktól és ismerőseinktől, akik már látták az általatok készített munkákat. Csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. Szóval csak így tovább fiúk! Nekünk Ti vagytok a legjobbak!
  Bátran fogunk Benneteket ajánlani!

 19. Timi és Gyuri
  Timi és Gyuri says:

  Kedves Zsolt és Csabi!

  Szeretnénk megosztani veletek, mit jelentenek számunkra a képek és a videó, amit nekünk, rólunk készítettetek.
  Az esküvőnk, a mi NAGY NAPUNK! Hónapokig készültünk rá. Mikor eljött, igyekeztünk kiélvezni minden egyes boldog és izgalmas percét. De olyan gyorsan elmúlt, mint egy röpke pillanat. Furcsa érzés, másnap még emlékszel, szinte mindenre, hallod a szavakat a füledben, érzed az illatokat az orrodban. Ahogy telnek -múlnak a napok, hiába próbálsz visszaidézni egy-egy pillanatot, már nem biztos, hogy azonnal sikerül, aztán jönnek a kérdések, „hogy is volt? mit is mondtak?” Titkon aggódni kezdtem, hogy ha már néhány nap után nem tudunk visszaemlékezni egy-egy dologra, akkor mi lesz az évek múlásával. De amikor megkaptuk Tőletek a képeket és a videót rájöttem, hogy aggódásunk hiába való volt. Mikor kinyitjuk a fotóalbumot, vagy megnézzük a videót újra élhetjük az elveszettnek hitt boldog pillanatokat, a kimondott „Igen” borzongató és egyben torokszorító érzését, és a mulatság vidám hangulatát.
  Köszönjük a profi munkátokat, köszönjük, hogy egy nap alatt szinte a barátainkká váltatok, és legfőképp azt köszönjük, hogy Nektek hála, most már bármikor, ha emlékezni akarunk, ha emlékeztetni akarunk, ha mesélni szeretnénk róla, vagy öreg napjainkon összebújva elő vehetjük képeiteket, és segítségükkel újra 2010. Május 8-án lehetünk.

 20. Niki és Erik
  Niki és Erik says:

  Kedves Zsolt!

  Köszönjük, hogy a mi NAGY NAPUNKAT felejthetetlenné tetted az igényes és profi képeiddel. Tökéletes munkát végeztél, és ezt nem csak mi mondjuk, hanem azok az emberek is, akik látták már a képeket. Csak pozitív visszajelzéseket kaptunk mindenkitől. Örülünk, hogy Téged választottunk, és ha bármikor egy fotósra lesz szükségünk, biztos, hogy Téged hívunk. További sok sikert kívánunk!

 21. Csilla és Jani
  Csilla és Jani says:

  Kedves Zsolti és Csabi!

  Még egyszer nagyon köszönöm a munkátokat, a csodaszép fotókat és a fantasztikus videót! Tuti, hogy ezentúl az összes ismerősömnek Titeket foglak ajánlani. 🙂 Csak így tovább!

 22. Niki és Laci
  Niki és Laci says:

  Kedves Zsolti és Csabi!

  Utólag is szeretnénk megköszönni a lelkiismeretes munkátokat,és a sok szép megörökített pillanatokat! Sok sikert a továbbiakban is!

 23. Kriszti és Misi
  Kriszti és Misi says:

  Kedves Zsolti!

  Ezúton szeretnénk megköszönni neked, hogy a képeiddel megőrízted nekünk a mi NAGY NAPUNK minden egyes pillanatát.
  További sok sikert kívánunk neked!

 24. Évi és Sanyi
  Évi és Sanyi says:

  Kedves Csabi és Zsolti!

  A legjobb döntést hoztuk amikor benneteket választottunk a Mi Nagy Napunk megörökítéséhez!Hálásak vagyunk a profizmusotokért,kedvességetekért, megértésetekért és türelmetekért!A képek gyönyörűek lettek,a film nagyon szép és megható!Tiszta szívvel merlek ajánlani benneteket másoknak!
  Kívánunk további sok sikert a munkátokban,és csak ilyen elégedett párokat,mint amilyenek mi vagyunk!
  Még egyszer:NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÜNK MINDENT!

 25. Timi és Balázs
  Timi és Balázs says:

  Kedves Csabi és Zsolti!

  Köszönjük Nektek a nagyon igényes, profi munkátokat! Mindennel tökéletesen meg vagyunk elégedve! Remekül sikerültek a képek és szuper lett a filmünk is, pont ahogy elképzeltük! Felkészült, precíz munkát kaptunk Tőletek! Örömmel ajánlunk másoknak is!

 26. Lilla és Zoli
  Lilla és Zoli says:

  Zsolti és Csabi!

  Szeretnénk megköszönni Nektek, hogy az esküvőnkön átélt pillanatokat nap mint nap felidézhetjük! A fotók nagyon szépek, a videó pedig igazán megható!
  Szívből köszönjük munkátokat!

 27. HERR MELINDA
  HERR MELINDA says:

  Kedves Csabi és Zsolt!

  Köszönjük,hogy végig kísértétek a nagy napunkat! Ennél szebb munkát (képeket és videót) senkitől nem kaphattam volna.Minden tökéletes, és nektek köszönhetően tényleg egy csodálatos,örök emlék maradhat! Boldog vagyok,hogy titeket választottalak!
  További sok sikert! Köszönjük!

 28. Timi és Győző
  Timi és Győző says:

  Kedves Zsolt és Csabi!

  Ezúton is szeretnénk megköszönni az esküvőnk napján nyújtott tökéletes munkátokat!
  A videó és a képek is gyönyörűek, és egy örök emlék marad számunkra!
  További sok sikert a munkátokba, szuper párost alkottok!

 29. Dia és Sanyi
  Dia és Sanyi says:

  Kedves Zsolti és Csabi!

  Szeretnénk megköszönni tökéletes munkátokat! Esküvőnk napján, minden tökéletes volt számunkra, és ez nektek is köszönhető! A fotók és a videók kitűnő minőségűek, és ez, a szakmai hozzáértéseteket bizonyítja! Tökéletes csapatot alkottok!
  Gratulálunk kitűnő munkátokhoz és további sok sikert kívánunk!
  Köszönünk szépen mindent nektek!

 30. Anna és Attila
  Anna és Attila says:

  Kedves Csabi és Zsolti!

  Szeretnénk ismét megköszönni, hogy annyi energiát és munkát fektettetek bele, hogy számunkra az a bizoyos “nagy nap” nem csak gondolatban hanem “vizuálisan” is emlék maradjon.
  Tökéletesen megoldottátok a “feladatot”, sok visszajelzést kaptunk, de csak pozitivat 🙂
  Kívánunk nektek sok sikert az életben és munkában!
  Köszönjük!!!
  …és persze ajánlunk benneteket ismerőseinknek!!!

 31. Anikó és Zoltán
  Anikó és Zoltán says:

  Kedves Csabi és Zsolti!

  Szeretném megköszönni azt a profizmust, amit az esküvőnkön nyújtottatok. A képek és a videó örök emlék marad számunkra! Minden pár aki fotóst vagy videóst keres válasszon titeket!!! Mert akkor nyugodt lehet, hogy minden rendben lesz 🙂 Köszönjük még egyszer 🙂

 32. Örlős Anita
  Örlős Anita says:

  Kedves Zsolt és Csaba!

  Az oldal szuper, a munkáitokról nem is beszélve. Csak így tovább!

 33. Nagyné Dobó Katalin
  Nagyné Dobó Katalin says:

  Sziasztok!

  Nagyon szép a honlap, örülünk, hogy mi is rákerültünk! Sok eredményes közös munkát kívánunk!

 34. Szabóné Marinyák Rita Krisztina
  Szabóné Marinyák Rita Krisztina says:

  Kívánok az életben nektek olyan sok elégedett embert, mint amilyenek mi voltunk!! 🙂

 35. Marinyák Gyuláné
  Marinyák Gyuláné says:

  Kedves Zsolt és Csaba!

  Sok sikert kívánok munkátokhoz, eddig is nagyszerű fotókat és videókat készítettetek, igazán nagyszerű párost alkottok.

 36. Georgiades-Szekrényesi Rita
  Georgiades-Szekrényesi Rita says:

  Kedves Zsolti és Csabi!

  Nagyon jó ötlet, hogy együtt dolgoztok tovább.. Jók a képek, mint mindig 🙂 Köszi, hogy minket is felraktatok a honlapra.
  Sok puszi

 37. Szabó-Hermann Zita
  Szabó-Hermann Zita says:

  Meglepődve nyitottam meg az oldalt és láttam viszont magunkat a főoldalon 🙂
  Köszönjük a bizalmat és a fantasztikus képeket a nagy napról!
  Csak így tovább 🙂

 38. Zsuzska
  Zsuzska says:

  Nagyon szép oldal, ismét 🙂
  Gratulálok a szuper fotós-vidós párosnak. 🙂

Írjatok rólunk, nekünk, hogy más is megtudja milyen volt a nagy napotok velünk!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

három + tizenhárom =